סלט תרד טורקי עם תאנים ואטריות קדאיף

מצרכים:
150 גרם אטריות קדאיף 
50 גרם חמאה מומסת 
300 גרם עלי תרד טורקי שלמים ללא הגבעולים 
מיץ סחוט מלימון אחד 
2 כפות שמן זית 
מלח
פלפל שחור גרוס 
4-5 תאנים פרוסות לרוחב 
 
אופן הכנה:
1.   מפרידים מעט את אטריות הקדאיף זו מזו ומערבבים בקערה עם חמאה מומסת עד שהן משוחות היטב בחמאה.
 
2.   מחממים תנור ל- 200 מעלות. מפזרים את האטריות בשכבה אחת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ- 10 דקות עד שהאטריות זהובות. שוברים את האטריות לחתיכות גסות ומצננים. 

3.   מערבבים בקערה תרד עם מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל תאנים ושברי קדאיף. מגישים מיד.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה