מתכון לפסטה עם חצילים ועגבניות
מצרכים:
1 חציל
חתוך לקוביות של כ- 2 ס"מ
3 כפות שמן זית
5 עלי
מרווה
3 שיני
שום קצוצות
חבילת
פסטה פנה
1 קופסה
קוביות עגבניות
מלח
פלפל
15 עגבניות
שרי
1 כוס
עלי בזיליקום טריים
גבינת
פרמז'ן
אופן
הכנה:
1. מטגנים
את קוביות החציל, עד שהן זהובות ומסננים היטב.
2. שמים
במחבת רחבה את השמן, שום ומרווה ומטגנים דקה.
3. מבשלים
את הפסטה ומסננים.
4. מוסיפים
את העגבניות ומביאים לרתיחה.
5. מוסיפים
את החצילים, מלח ופלפל.
6. מערבבים
את הרוטב עם הפסטה.
7. מוסיפים
את הבזיליקום לערבוב נוסף ומפזרים מעל את הגבינה.
תגובות
הוסף רשומת תגובה