עראייס- פיתה ממולאת בשר
טחון
מצרכים:
4 פיתות
טריות ויפות פתוחות
כף עלי
זעתר
5 צנוניות
3 עגבניות
3 בצל
ירוק
למילוי:
400
גרם בשר טחון
1/2
בצל קצוץ דק
2 בצלים
ירוקים קצוצים
4 כפות
כוסברה קצוצה
שמן
זית
מלח
ופלפל
מעט
כמון טחון
תרסיס
שמן זית
אופן
הכנה:
1. מערבבים
את כל חומרי המילוי לתערובת אחידה.
2. משטחים
את המילוי בתוך הפיתות ומהדקים יפה.
3. מתיזים
על פני הפיתה משני הצדדים תרסיס שמן זית, ומפזרים עלי זעתר.
4. קולים
את הפיתות על מחבת חמה כשלוש דקות מכל צד.
5. מגישים
עם צנוניות, עגבניות חתוכות לרבעים ובצל ירוק.
תגובות
הוסף רשומת תגובה