סלט תפוזים סיציליאני
סלט תפוזים סיציליאני
מצרכים:
כלי עבודה:
1. קולפים
את התפוזים ( כולל הקליפה הלבנה).
2. פורסים
את התפוזים לפרוסות דקות ומסדרים על צלחת הגשה.
3. פורסים
דק-דק את הבצל הסגול ומסדרים מעל התפוזים.
4. מערבים
בקערה קטנה את שמן הזית עם המלח והפלפל, מזלפים מעל התפוזים.
5. מפזרים
מעל את הזיתים.
*
ניתן לשדרג ולהוסיף פרוסות שומר
או סלרי,
להוסיף חומץ בלסמי, להחליף
את הזיתים בצימוקים, או להוסיף מעט נענע או אורגנו טרי.
תגובות
הוסף רשומת תגובה