סופגניות גבינה אפויות
סופגניות גבינה אפויות
מצרכים:
למילוי
ולציפוי:
- ריבה לפי הטעם
- סוכר/ אבקת סוכר
- קינמון
כלי עבודה:
- תבנית מאפינס
- כפית
1. מערבבים
היטב את כל מרכיבי הבלילה ויוצקים לתבנית מאפינס משומנת בתרסיס שמן בטעם חמאה עד
2/3 מהגובה.
2. על
התערובת שמים כפית ריבה משובחת ומכסים את התבנית ביתרת תערובת הגבינה.
3. אופים
כ- 30 דקות בחום בינוני עד הזהבה.
4. מקררים
מעט ומחלצים מהתבנית.
5. מורחים
בחמאה מומסת ומגלגלים בסוכר מעורב בקינמון.
תגובות
הוסף רשומת תגובה