פשטידת קישואים עם גבינות ושמיר

פשטידת קישואים עם גבינות ושמיר


פשטידת קישואים עם גבינות ושמיר


פשטידת קישואים עם גבינות ושמיר

מצרכים:


  • 3 קישואים בגודל בינוני
  • 3 כפות גדושות גבינה כחושה 
  • ( כגון טוב טעם)
  • 3 כפות גדושות גבינה לבנה
  • 3 ביצים
  • כף קמח
  • עלים מ- 4 גבעולי תימין
  • 4-6 גבעולי שמיר ( או כוסברה/ פטרוזיליה) קצוצים דק
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 50 גרם מזולה לאפייה בטעם טבעי מומסת
  • 2 כפות שמן זית

כלי עבודה:

  • סיר
  • קערה
  • תבנית אינגליש קייק

      אופן הכנה:


1.    חותכים את הקישואים לקוביות קטנות. מחממים סיר עם שמן זית ומטגנים את הקישואים ביחד עם עלי הטימין ומלח ופלפל לפי הטעם, בערך 10 דקות תוך ערבוב על להבה בינונית- גבוהה, עד שהתרככו אבל לא מדי. נותנים להם להתקרר מעט.

2.    בקערה, טורפים היטב את הביצים, עם הגבינות, עשבי התיבול, הקמח והמזולה המומסת לקבלת תערובת אחידה.

3.    בוחשים פנימה את הקישואים ומעט מלח ופלפל לפי הטעם, ומעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת ומקומחת.

4.    אופים בחום של 170 מעלות ל- 30-40 דקות או עד שהמאפה התייצב. מוציאים מהתנור ונותנים לפשטידה להתקרר, לפני שמגישים.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה