סלט בקר אסייתי
סלט בקר אסייתי
מצרכים:
לרוטב:
- 1 מקל למון גראס
- 4 שיני שום שלמות
- 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
- 1 צ'ילי אדום פרוס
כותשים במכתש ועלי ואז מוסיפים ומערבבים:
- 1 כף סוכר חום
- 2 כפות רוטב דגים
- 2 כפות מיץ לימון
כלי עבודה:
- מכתש ועלי
- מחבת
- צלחת הגשה
1.
ממליחים ומפלפלים את
הבשר, ובוזקים מעט שבבי צ'ילי.
2.
מתיזים תרסיס שמן זית
על מחבת וכשהיא חמה צורבים את הבשר כחמש דקות ומוציאים.
3.
יוצקים מעט מים למחבת,
מנמיכים להבה, יוצקים תערובת תמרינדי ומחזירים את הבשר למחבת. מסובבים את הנתח ברוטב
עד שמתקרמל ומוציאים לקרש.
4.
מערבבים בקערה את כל
חומרי הסלט, יוצקים את הרוטב מעל ומערבבים.
5.
פורסים את הבשר לרוחבו לפרוסות דקות.
6.
מסדרים את פרוסות הבשר
על צלחת הגשה ובמרכזה את הסלט. מפזרים מעל בוטנים קלויים ומגישים.
תגובות
הוסף רשומת תגובה