פיתה ממולאת בשר טחון

פיתה ממולאת בשר טחון


פיתה ממולאת בבשר טחון


פיתה ממולאת בבשר טחון

מצרכים:

  • 4 פיתות פתוחות טריות ויפות 
  • כף עלי זעתר
  • 5 צנוניות
  • 3 עגבניות
  • 3 בצל ירוק


למילוי:
  • 400 גרם בשר טחון
  • 1/2 בצל, קצוץ דק
  • 2 בצלים ירוקים, קצוצים
  • 4 כפות כוסברה, קצוצים
  • שמן זית
  • מלח ופלפל
  • מעט כמון טחון
  • תרסיס שמן זית

כלי עבודה:

  • מחבת

      אופן הכנה:


1.    מערבבים את כל חומרי המילוי לתערובת אחידה.

2.    משטחים את המילוי בתוך הפיתות, ומהדקים יפה.

3.    מתיזים על פני הפיתה משני הצדדים תרסיס שמן זית, ומפזרים עלי זעתר.

4.    קולים את הפיתות על מחבת חמה כשלוש דקות מכל צד.


5.    מגישים עם צנוניות, עגבניות חתוכות לרבעים ובצל ירוק.



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה