פיתה ממולאת בשר טחון
פיתה ממולאת בשר טחון
מצרכים:
למילוי:
- 400 גרם בשר טחון
- 1/2 בצל, קצוץ דק
- 2 בצלים ירוקים, קצוצים
- 4 כפות כוסברה, קצוצים
- שמן זית
- מלח ופלפל
- מעט כמון טחון
- תרסיס שמן זית
כלי עבודה:
- מחבת
אופן הכנה:
1.
מערבבים את כל חומרי
המילוי לתערובת אחידה.
2.
משטחים את המילוי בתוך
הפיתות, ומהדקים יפה.
3.
מתיזים על פני הפיתה
משני הצדדים תרסיס שמן זית, ומפזרים עלי זעתר.
4.
קולים את הפיתות על
מחבת חמה כשלוש דקות מכל צד.
5.
מגישים עם צנוניות,
עגבניות חתוכות לרבעים ובצל ירוק.
תגובות
הוסף רשומת תגובה