שניצלים אפויים

שניצלים אפויים 


שניצלים אפויים

מצרכים:

  • שניצלים אפויים
    לחזה העוף:
    3 חזות עוף פרפרים, מופרדים לשני       חצאים ( 6 סה"כ)
    1 כוס קמח
    ביצה טרופה
    1 כוס פירורי לחם פנקו
    מעט שמן זית

    להגשה:
    אורז לבן
     כלי עבודה:
  • 3 קערות
  • תבנית אפיה
  • קעריות הגשה

      אופן הכנה:



1.    חזה העוף:
·        מכינים שלוש קערות- עם הקמח, עם הביצה הטרופה ועם פירורי הלחם מעורבבים עם מעט שמן זית.

·        טובלים את נתחי חזה העוף בקמח, בביצה ובפירורים.

·        מחממים את התנור לחום גבוה ( 200 מעלות).

·        מרפדים את התבנית בנייר אפייה. שמים את נתחי העוף בתבנית.

·        צולים בתנור כ- 15-20 דקות, עד שהעופות זהובים ועשויים מבפנים.

·        מוציאים מהתנור ופורסים לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ.



2.    שמים אורז בקעריות הגשה ומוסיפים את פרוסות העוף. 


ניתן לפרוס את חזה העוף לפרוסות דקיקות, לשים על לחם או לחמנייה, ולשלוח את הילדים לבית הספר עם ארוחה בריאה, מזינה, ומשביעה ביותר. 
יתרון נוסף של האפייה בתנור הוא השמירה על פריכות גם אחרי הקירור במקרר.

נסו. מבטיח שתאהבו.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה