שיפודי פרגיות ברוטב חמצמץ- מתקתק
שיפודי פרגיות ברוטב חמצמץ- מתקתק
מצרכים:
למשרה:
3 כפות שמן זית
3 כפות רכז רימונים
2 כפות מים
2 כפות סוכר חום
מלח, פלפל גרוס
כף גרגירי כמון כתושים מעט
3 כפות תימין טרי
שקית של שעועית לבנה קפואה, מופשרת
בצל סגול פרוס דק
3 שיני שום קצוצות
פלפל צ'ילי אדום טרי, קצוץ דק
12 עגבניות שרי אדומות חתוכות לרבעים
12 עגבניות שרי צהובות חתוכות לרבעים
בצל ירוק קצוץ
¼ כוס שמן זית
¼ כוס מיץ לימון סחוט טרי
מלח, פלפל גרוס
כוס כוסברה קצוצה גס
לעיטור:
גרגירי רימון
עלי כוסברה
בצל ירוק קצוץ
גרגירי רימון
עלי כוסברה
בצל ירוק קצוץ
כלי עבודה:
פלאנצ'ה
אופן הכנה:
1. משרים את הפרגיות בתערובת המשרה למשך שעה.
2. מבשלים את השעועית במי מלח רותחים כרבע שעה. מסננים ומעבירים לקערה גדולה יותר.
3. מערבבים את השעועית עם כל שאר המרכיבים למעט הכוסברה, מניחים לתערובת לעמוד שעה.
4. משמנים את הפלאנצ'ה בתרסיס שמן זית וצולים את הפרגיות.
5. מערבבים את הכוסברה הקצוצה עם סלט השעועית.
6. מגישים את השיפודים על גבי סלט השעועית. מפזרים מלמעלה גרגירי רימון, כוסברה ובצל ירוק ומגישים.
2. מבשלים את השעועית במי מלח רותחים כרבע שעה. מסננים ומעבירים לקערה גדולה יותר.
3. מערבבים את השעועית עם כל שאר המרכיבים למעט הכוסברה, מניחים לתערובת לעמוד שעה.
4. משמנים את הפלאנצ'ה בתרסיס שמן זית וצולים את הפרגיות.
5. מערבבים את הכוסברה הקצוצה עם סלט השעועית.
6. מגישים את השיפודים על גבי סלט השעועית. מפזרים מלמעלה גרגירי רימון, כוסברה ובצל ירוק ומגישים.
תגובות
הוסף רשומת תגובה