מרק עוף צח אמיתי

מרק עוף צח אמיתי 


מרק עוף צח אמיתי


מצרכים:


    1 ק"ג כנפי עוף מנוקות
    1 שורש פטרוזיליה ( חתוך לפיסות אורך)
    1 שורש סלרי קלוף

    2 בצלים חתוכים לרבעים
    2 גזרים חתוכים לרבעים אלכסוניים גדולים
    2-3 עלי דפנה
    צרור נאה של עליי תימין 
    צרור פטרוזיליה ( ללא הגבעולים)
    מלח
    פלפל


    כלי עבודה:
    מרק עוף צח אמיתי
    • סיר
    • מסננת
          אופן הכנה:


    1. מכניסים את כנפי העוף לתוך סיר עם מים רותחים, ומבשלים 1-2 דקות.

    2. שופכים את הסיר עם המים וכנפי העוף לתוך מסננת.

    3. חותכים גס את כל ירקות השורש.

    4. באותו סיר שמים 2 ליטרים של מים קרים.

    5. מוסיפים את כל ירקות השורש שחתכנו, יחד עם התימין ועלי הדפנה.

    6. מוסיפים בנדיבות פלפל שחור גרוס ומלח גס.

    7. מחזירים את הכנפיים לסיר, ומביאים לרתיחה.

    8. מכסים את הסיר, ומבשלים על להבה נמוכה במשך 1 שעה.

    9. מכבים את האש. מחכים עוד חצי שעה, ומסננים.

    תגובות

    פוסטים פופולריים מהבלוג הזה