מרק עוף צח אמיתי
מרק עוף צח אמיתי
מצרכים:
- סיר
- מסננת
1. מכניסים את כנפי העוף לתוך סיר עם מים רותחים, ומבשלים 1-2 דקות.
2. שופכים את הסיר עם המים וכנפי העוף לתוך מסננת.
3. חותכים גס את כל ירקות השורש.
4. באותו סיר שמים 2 ליטרים של מים קרים.
5. מוסיפים את כל ירקות השורש שחתכנו, יחד עם התימין ועלי הדפנה.
6. מוסיפים בנדיבות פלפל שחור גרוס ומלח גס.
7. מחזירים את הכנפיים לסיר, ומביאים לרתיחה.
8. מכסים את הסיר, ומבשלים על להבה נמוכה במשך 1 שעה.
9. מכבים את האש. מחכים עוד חצי שעה, ומסננים.
2. שופכים את הסיר עם המים וכנפי העוף לתוך מסננת.
3. חותכים גס את כל ירקות השורש.
4. באותו סיר שמים 2 ליטרים של מים קרים.
5. מוסיפים את כל ירקות השורש שחתכנו, יחד עם התימין ועלי הדפנה.
6. מוסיפים בנדיבות פלפל שחור גרוס ומלח גס.
7. מחזירים את הכנפיים לסיר, ומביאים לרתיחה.
8. מכסים את הסיר, ומבשלים על להבה נמוכה במשך 1 שעה.
9. מכבים את האש. מחכים עוד חצי שעה, ומסננים.
תגובות
הוסף רשומת תגובה