שיפודי עוף ברוטב טריאקי

שיפודי עוף ברוטב טריאקי 

שיפודי עוף ברוטב טריאקי




מצרכים:


    750 חזה עוף חתוך לקוביות

    למשרה:

    ¼ כוס סויה
    ¼ כוס מירין
    2 כפות סוכר


    2 כפות ג'ינג'ר כתוש
    פלפל שחור
    רצועות בצל ירוק באורך של 3 ס"מ ( רק מהחלק הלבן)
    ½ כוס שומשום קלוי
    תרסיס שמן קנולה

    שיפודי עוף ברוטב טריאקי
    לאורז:

    2 כוסות אורז לבן
    4 כוסות מים
    מלח, פלפל
    עלה דפנה



    כלי עבודה:
    פלאנצ'ה
    נילון נצמד
    מחבת

          
    אופן הכנה:

    1. מערבבים את חומרי המשרה.

    2. מניחים את העוף במשרה, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך שעה.
    שיפודי עוף ברוטב טריאקי

    3. מכינים את האורז בסיר הבישול.

    4. משחילים את העוף והבצל הירוק על שיפודים ( לסירוגין).

    5. מעבירים את המרינדה שנותרה למחבת ומבשלים כ- 5 דקות, עד לצמצום עדין.

    6. משמנים את הפלנצ'ה במעט תרסיס שמן וצולים כשלוש דקות מכל צד. 
    מפזרים מלמעלה שומשום קלוי ומגישים עם אורז לבן ומעט מהמרינדה שצומצמה במחבת.


    תגובות

    פוסטים פופולריים מהבלוג הזה