שיפודי עוף ברוטב טריאקי
שיפודי עוף ברוטב טריאקי
מצרכים:
פלאנצ'ה
נילון נצמד
מחבת
נילון נצמד
מחבת
אופן הכנה:
1. מערבבים את חומרי המשרה.
2. מניחים את העוף במשרה, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך שעה.

3. מכינים את האורז בסיר הבישול.
4. משחילים את העוף והבצל הירוק על שיפודים ( לסירוגין).
5. מעבירים את המרינדה שנותרה למחבת ומבשלים כ- 5 דקות, עד לצמצום עדין.
6. משמנים את הפלנצ'ה במעט תרסיס שמן וצולים כשלוש דקות מכל צד.
מפזרים מלמעלה שומשום קלוי ומגישים עם אורז לבן ומעט מהמרינדה שצומצמה במחבת.
2. מניחים את העוף במשרה, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך שעה.

3. מכינים את האורז בסיר הבישול.
4. משחילים את העוף והבצל הירוק על שיפודים ( לסירוגין).
5. מעבירים את המרינדה שנותרה למחבת ומבשלים כ- 5 דקות, עד לצמצום עדין.
6. משמנים את הפלנצ'ה במעט תרסיס שמן וצולים כשלוש דקות מכל צד.
מפזרים מלמעלה שומשום קלוי ומגישים עם אורז לבן ומעט מהמרינדה שצומצמה במחבת.
תגובות
הוסף רשומת תגובה