קאפקייקס שוקולד ואגוזי לוז כשרים לפסח
קאפקייקס שוקולד ואגוזי לוז כשרים לפסח
מצרכים:
- תבנית שקעים
- עטרות נייר
- מעבד מזון
- כף קפיצית של גלידה או שתי כפות רגילות
- רשת
- קופסה אטומה
1. מחממים תנור ל- 175 מעלות. מרפדים את תבנית השקעים בעטרות נייר.
2. במעבד מזון טוחנים יחד את השוקולד, האגוזים והסוכר לתערובת פירורית במרקם גס. מוסיפים לתערובת את הביצים, תמצית הווניל והמלח. מערבבים היטב.
3. בעזרת כף קפיצית של גלידה (או שתי כפות רגילות) ממלאים את השקעים בבלילה. מעבירים לתנור ואופים 20-25 דקות, עד שהקאפקייקס יציבים למגע. מוציאים ומצננים על רשת.
4. אם רוצים, מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר ומצפים את הקאפקייקס.
הקאפקייקס יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר ( ולא בקירור) עד 4 ימים. את ציפוי הקצפת מומלץ להוסיף רק לקראת ההגשה.
2. במעבד מזון טוחנים יחד את השוקולד, האגוזים והסוכר לתערובת פירורית במרקם גס. מוסיפים לתערובת את הביצים, תמצית הווניל והמלח. מערבבים היטב.
3. בעזרת כף קפיצית של גלידה (או שתי כפות רגילות) ממלאים את השקעים בבלילה. מעבירים לתנור ואופים 20-25 דקות, עד שהקאפקייקס יציבים למגע. מוציאים ומצננים על רשת.
4. אם רוצים, מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר ומצפים את הקאפקייקס.
הקאפקייקס יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר ( ולא בקירור) עד 4 ימים. את ציפוי הקצפת מומלץ להוסיף רק לקראת ההגשה.
תגובות
הוסף רשומת תגובה