קאפקייקס שוקולד ואגוזי לוז כשרים לפסח

קאפקייקס שוקולד ואגוזי לוז כשרים לפסח


קאפקייקס שוקולד ואגוזי לוז כשרים לפסח


מצרכים:


    לקאפקייקס:

    250 גרם שוקולד מריר  
    100 גרם אגוזי לוז קלויים וקלופים 
    1/3 כוס סוכר 

    3 ביצים 
    1 כפית תמצית וניל 
    קורט מלח

    לציפוי ועיטור:

    1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 
    2 כפות אבקת סוכר
    קאפקייקס שוקולד ואגוזי לוז



    כלי עבודה:
    • תבנית שקעים
    • עטרות נייר
    • מעבד מזון
    • כף קפיצית של גלידה או שתי כפות רגילות
    • רשת
    • קופסה אטומה
          אופן הכנה:

    1. מחממים תנור ל- 175 מעלות. מרפדים את תבנית השקעים בעטרות נייר.

    2. במעבד מזון טוחנים יחד את השוקולד, האגוזים והסוכר לתערובת פירורית במרקם גס. מוסיפים לתערובת את הביצים, תמצית הווניל והמלח. מערבבים היטב.

    3. בעזרת כף קפיצית של גלידה (או שתי כפות רגילות) ממלאים את השקעים בבלילה. מעבירים לתנור ואופים 20-25 דקות, עד שהקאפקייקס יציבים למגע. מוציאים ומצננים על רשת.

    4. אם רוצים, מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר ומצפים את הקאפקייקס.

    הקאפקייקס יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר ( ולא בקירור) עד 4 ימים. את ציפוי הקצפת מומלץ להוסיף רק לקראת ההגשה.


    תגובות

    פוסטים פופולריים מהבלוג הזה